Keramika

V našem salonu keramike vam ponujamo izjemen nabor, keramičnih ploščic visokega cenovnega razreda, kot tudi nizko cenovno a še vedno zelo kvalitetno keramiko priznanih svetovnih proizvajalcev, tako se v naši ponudbi najdejo ploščice

ABK, Cerdomus, Idea Ceramica, Marcacorona, Novabell in drugi…

imgres-2 imgres imgres-1 logo_big

Poleg visoko cenovne keramike, vam ponujamo tudi keramiko, ki je cenovno nekoliko dostopnejša a še vedno dosega vse zahteve, ki jih stranka pričakuje in zahteva. Zato smo prepričani, da boste z našo ponudbo in izbiro keramičnih ploščic prav pri nas dosegli to, kar ste si želeli in pričakovali od samega končnega izgleda vašega doma.

absoluteAVANTbellagiocharme

Prav tako pri nas najdete keramiko, s katero smo in bomo poskrbeli da boste z njo prihranili ogromno zato lahko preverite našo akcijsko ponudbo tukaj.

clubecodream_mieleelegance-cremaconcept

Trenutno opažamo veliko zanimanje strank in samo povpraševanje po zamenjavi določenih gradbenih elementov prav z keramičnimi ploščicami, saj v večjih primerih dosegajo bolj čiste linije, tehnično in estetsko dovršen izgled, saj s samo kombinacijo in izborom ploščic lahko dosegamo izjemno dodano vrednost prostora. Naši svetovalci so prav zato tu, da vam svetujejo in pripeljejo v vaš dom še tisto piko na i, ki bo v vas zbudila toplino in eleganco.

energyesterno_beigeexclusivegame

Pustite se nam razvajati, zato pridite v naš salon keramike, kjer ste prav prisrčno vabljeni.

Hojnik Keramika

Salon keramike nahajamo se v Trgovini Hojnik.

Kontaktirajte svetovalca

Svetovalec
GSM: (051) 617-220

Delovni čas

pon-pet: 8:00-17:00
sobote: 8:00-12:00
nedelje: zaprto
prazniki: zaprto

Keramika Hojnik

  • (03)7804186
  • Leskovec 15, 3202 Ljubečna, Slovenija